נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
גזית, שמואל
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
תקציר:
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
הערות:
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
אבוקדו
גידול פירות (מטעים)
צמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
הערות לעורכים:
מזהה:
46141
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
13/02/2020 15:48
אולי יעניין אותך גם
השפעת אתילן על אנזימים במערכת In - Vitro
פרסום מדעי
קראו עוד
אריזות קמעוניות לשיפור איכות הבננה
פרסום מקצועי
קראו עוד
(1-MCP) 1-Methylcyelopropene לימוד ההשפעה ומנגנון הפעולה בהפחתת רגישות לאתילן ושיפור האיכות של פרחי קטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
בחינת גורמים אנדוגניים המשפיעים על מאזן הורמונלי ועל גודל הפרי באבוקדו "האס"
פרסום מדעי
קראו עוד
עמידותם של מוטנטים בלתי מבשילים של העגבניה ומכלואיהם לרקבון Botrytis cinerea Pers. באחסון
פרסום מדעי
קראו עוד
מקומו של האתילן בהתפתחות, התבגרות והבשלת פירות אנונה ואבוקדו
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
פרסום מדעי
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
אולי יעניין אותך גם