שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1974
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
גזית, שמואל
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
תקציר:
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
הערות:
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
אבוקדו
גידול פירות (מטעים)
צמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
הערות לעורכים:
מזהה:
46141
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
13/02/2020 15:48
אולי יעניין אותך גם
שיפור האבקת אבוקדו בעזרת דבורי בומבוס
דוח מחקר
קראו עוד
בירור והשבחת דבורי דבש להאבקת אבוקדו
דוח מחקר
קראו עוד
בעיית אי-ההתרככות החלקית בפירות אבוקדו (ניסויים בעונת 1961/62)
מסמך מורשת
קראו עוד
מערכות הורמונליות בפירות אבוקדו
פרסום מדעי
קראו עוד
יחסי הגומלין בין הפטרייה Phytopathora cinnamomi גורם מחלת רקבון השורשים לבין אבוקדו Persea americana - אפיון מרכיבי עמידות
פרסום מדעי
קראו עוד
פיתוח שיטות לאחסון ממושך של פירות אבוקדו בעזרת אווירה מתואמת
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
תפקיד האתילן בהתפתחות והבשלת פירות אבוקדו
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
מחבר - אדטו יצחק - האוניברסיטה העברית.
פרסום מדעי
בהנחיית ד"ר שמואל גזית.
אולי יעניין אותך גם