נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השינויים בצבע פרי התפוז המבשיל והשפעתם של גורמים פנימיים וחיצוניים על תהליך זה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1970
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בודובסקי, פייר
;
.
מונסליזה, שאול פאולו
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השינויים בצבע פרי התפוז המבשיל והשפעתם של גורמים פנימיים וחיצוניים על תהליך זה
תקציר:
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
הערות:
שלום אילתי - מחבר
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הבשלה
פרי
צבע (בוטניקה)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
46276
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/02/2020 16:37
אולי יעניין אותך גם
גורמים המשפיעים על הופעת קליפה גסה בפרי השמוטי (CITRUS Sinesis L Osbeac ) מתפתח
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אחסון בהרכבי אוויר שונים על תהליכים פיזיולוגיים בתפוז השמוטי Citrus sinensis L
פרסום מדעי
קראו עוד
ברור מכלואי רימון בעלי רגישות נמוכה לעקת חום ואור בערבה דרומית
דוח מחקר
קראו עוד
תגובות פיסיולוגיות, ביוכימיות ומולקולאריות של פרי הדר להבחלה באתילן
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעות תנאי סביבה על היווצרות נזקי-חום בפרי העגבניה ובדיקת שינויים פיזיולוגיים החלים בו
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אריזות שונות על האיכות ושמירת הצבע הירוק בפומלית, סימולציה לתנאי משלוח הפרי ליפן
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השינויים בצבע פרי התפוז המבשיל והשפעתם של גורמים פנימיים וחיצוניים על תהליך זה
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
שלום אילתי - מחבר
פרסום מדעי
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי
אולי יעניין אותך גם