נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השינויים בצבע פרי התפוז המבשיל והשפעתם של גורמים פנימיים וחיצוניים על תהליך זה
שנה:
1970
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
בודובסקי, פייר
;
.
מונסליזה, שאול פאולו
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
תקציר:

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

הערות:

שלום אילתי - מחבר

הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
הבשלה
פרי
צבע (בוטניקה)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
46276
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/02/2020 16:37
אולי יעניין אותך גם
פרסום מדעי
השינויים בצבע פרי התפוז המבשיל והשפעתם של גורמים פנימיים וחיצוניים על תהליך זה

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

שלום אילתי - מחבר

פרסום מדעי

העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' ש.פ. מונסליזה ופרופ' פ. בודובסקי

32a3fd0f19d64347b12cb81b2856f13d;image/png;77309

 

אולי יעניין אותך גם