נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
היצמדות חיידקי Salmonella לעלי עגבנייה ופטרוזיליה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2019
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
סלע, שלמה
;
.
קליימן, מאיה
;
.
מעמוד:
1
עד עמוד:
47
(
סהכ עמודים:
47
)
קישור לפרסום :
היצמדות חיידקי Salmonella לעלי עגבנייה ופטרוזיליה
תקציר:
הערות:
מאת: אוריאן דיין
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
בטיחות מזון
זיהום מזון
חיידקים
מיקרוביולוגיה של מזון
סלמונלה
עגבנייה
עלים
פטרוזיליה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
46484
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
09/03/2020 10:19
אולי יעניין אותך גם
פרוטאז ייחודי לעלים מזדקנים: בידוד ואפיון האנזים ושיבוט ה-cDNA
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור האיכות המיקרוביאלית של ירקות עלים מעובדים חלקית
דוח מחקר
קראו עוד
Salmonella Typhimurium internalization is variable in leafy vegetables and fresh herbs
פרסום מדעי
קראו עוד
Ethylene induced accumulation of lipid products fluorescent during senescence of parsley by a newly developed method
פרסום מדעי
קראו עוד
חיידקי קמפילובקטר במוצרי בשר עוף
מסמך מורשת
קראו עוד
תמונת מצב בתבליני זרעים
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מדעי
היצמדות חיידקי Salmonella לעלי עגבנייה ופטרוזיליה
מאת: אוריאן דיין
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם