נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2019
מקור הפרסום :
האוניברסיטה העברית
מחברים :
קשש, יעל
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
הולנד, דורון
;
.
פורת, רון
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
תקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
Pomegranate
אחסון בקירור
אחסון מזון
עמידות לקור
עקת קור
רימון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
אנגלית
הערות לעורכים:
מזהה:
46588
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
11/03/2020 08:00
אולי יעניין אותך גם
Effects of harvest date and low-temperature conditioning on chilling tolerance of ‘Wonderful’ pomegranate fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Effects of low-temperature conditioning and cold storage on development of chilling injuries and the transcriptome of ‘Wonderful’ pomegranate fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Effects of harvest time on chilling tolerance and the transcriptome of 'Wonderful' pomegranate fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Diversity among Pomegranate Varieties in Chilling Tolerance and Transcriptome Responses to Cold Storage
פרסום מדעי
קראו עוד
Molecular mechanisms involved in postharvest chilling tolerance of pomegranate fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Metabolic changes in pomegranate fruit skin following cold storage promote chilling injury of the peel
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
גורמים פיזיולוגיים ומולקולריים המעורבים בהקניית עמידות לצינה בפירות רימון
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם