נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
נסטל, דוד
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
חוקרים נוספים :
גולן, רמי;
שנה:
2011
מספר תוכנית :
430-0247-09
קישור לפרסום :
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
זבוב הפירות
טמפרטורה
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47287
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
07/04/2020 21:07
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשקי גידול ואגרוטכניקה שונים בבקעת הירדן על איכות פרי פלפל לאחר הקטיף, והדרכים לשמור על איכותו לאחר אחסנה ממושכת
דוח מחקר
קראו עוד
שימור איכות פלפל לאחר הקטיף, הגדל תחת רשתות צל שונות ומיועד לייצוא בקיץ ובסתיו המוקדם
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשמירת איכות זני פלפל אורגני באחסנה ממושכת, פיתוח מוצרים חדשים ובחינת מרכיבים תזונתיים בפרי הקטוף
דוח מחקר
קראו עוד
אחסון ירקות שורש לאספקה בשנת השמיטה
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת MCP-1 על הבשלה, הזדקנות וטעם של מלון מטיפוס 'גליה'
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת איכות המים וכמותם על צמח ופרי הפלפל לפני ואחרי הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
דוח מחקר
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
גולן, רמי;
430-0247-09 .
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם