נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
חוקר ראשי :
פליק, אלעזר
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
אלקלעי-טוביה, שרון
;
.
נסטל, דוד
;
.
פרצלן, יעקב
;
.
חוקרים נוספים :
גולן, רמי;
שנה:
2011
מספר תוכנית :
430-0247-09
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
זבוב הפירות
טמפרטורה
פלפל
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47287
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
07/04/2020 21:07
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
Development of quarantine treatments for sweet pepper by low oxygen storage in combination with packaging materials at 1.5°C
גולן, רמי;
430-0247-09 .
פיתוח טיפולי הסגר לפרי פלפל על ידי אווירה מעוטת חמצן, בשילוב עם ביטנות, בטמפרטורה של 5.1 מ"צ
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם