נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
Use of salt stress selection for improving chilling tolerance in pepper and basil
חוקר ראשי :
לרס, אמנון
;
.
חוקר ראשי :
חוקר משני :
אהרון, ציון
;
.
אורן-שמיר, מיכל
;
.
בורד, שאול
;
.
סונגו, ליליאן
;
.
פארן, אילן
;
.
פליק, אלעזר
;
.
קניגסבוך, דוד
;
.
חוקרים נוספים :
שנה:
2010
מספר תוכנית :
430-0199-08
קרן מחקר:
מדען ראשי משרד החקלאות
תחום :
אחסון ומדעי המזון
;
.
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
קבצים קשורים :
הערות:
הערות לעורכים:
הידרופוניקה
עמידות לקור
פלפל
ריחן (בזיליקום)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
47372
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
21/04/2020 23:22
אולי יעניין אותך גם
דוח מחקר
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
Use of salt stress selection for improving chilling tolerance in pepper and basil
430-0199-08 .
בחינת אפשרות סלקציית קווי פלפל ובזיל בעלי עמידות משופרת לצינה תוך שימוש בעקת מליחות וחקר מעורבות אנתוציאנינים בעמידות לצינה
הממצאים בדוח זה הינם תוצאות ניסוי ואינם מהווים בשום אופן המלצות
דוח מחקר
אולי יעניין אותך גם