שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת ההזנה על איכות הטבחה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1980
סהכ עמודים:
1
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך ס, עמ' 1516
הערות לעורכים:
איכות המזון
בשר
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
48334
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
21/06/2020 10:56
אולי יעניין אותך גם
השפעת ממשק ההזנה ותהליך ההמלחה בעת ההכשרה על איכות בשר בקר מייצור מקומי
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור יעילות הטבחה של פטמים באמצעות מונעי-חמצון
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת גורמים תזונתיים על טיב הבשר בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת ההזנה על איכות הטבחה
כרך ס, עמ' 1516
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם