נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת כנות על המצב התזונתי של הגפן והתפתחותה, בתנאי הערבה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1963
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
סמיש, זדנקה
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השפעת כנות על המצב התזונתי של הגפן והתפתחותה, בתנאי הערבה
תקציר:
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' סמיש וד"ר גור.
הערות:
שלום אילתי - מחבר.
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
גפן / ענבים
נשירים (עצי פרי)
ערבה (אזור)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
48422
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
23/06/2020 16:40
אולי יעניין אותך גם
ענף הזית ביוון ובטורקייה (המשך)
מסמך מורשת
קראו עוד
The citrus fruit products industry in Palestine and its prospects for future development
מסמך מורשת
קראו עוד
מיום תמרים יבשים, וחקר שינויים כימיים החלים בפרי ממוים
פרסום מדעי
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת כיוון הקירור על ריכוז בהקפאה של מיץ
פרסום מדעי
קראו עוד
סיבות ותנאים להיווצרות כתמים לבנים בזיתים כבושים
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת כנות על המצב התזונתי של הגפן והתפתחותה, בתנאי הערבה
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' סמיש וד"ר גור.
שלום אילתי - מחבר.
פרסום מדעי
העבודה נכתבה בהנחייתם של פרופ' סמיש וד"ר גור.
אולי יעניין אותך גם