שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
בשומות וטעמים טבעיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2020
מקור הפרסום :
מחברים :
רביד, עוזי
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
בשומות וטעמים טבעיים
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
Flavor
ארומה
טעם
פטריות
צמחים
צמחי תבלין; צמחי מרפא; צמחי בושם
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
ספר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
48735
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
02/08/2020 08:32
אולי יעניין אותך גם
התמרה ביולוגית של מרכיבי שמנים אתריים לחומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
דוח מחקר
קראו עוד
בידוד הגנים ואפיון אנזימי המפתח לייצור חומרי טעם וארומה טרפניים מהדרים
דוח מחקר
קראו עוד
צמחי תבלין ובושם כמקור להפקת חומרי טעם וריח טבעיים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת צירופי זן/כנה על הטעם והארומה של פרי הדר
דוח מחקר
קראו עוד
צמחים ארומטיים כמקורות פוטנציאליים לסמיוכימיקלים כירליים טבעיים לשימוש בטעם וריח
דוח מחקר
קראו עוד
פרסום מדעי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
בשומות וטעמים טבעיים
בשומות וטעמים טבעיים
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם