שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1988
סהכ עמודים:
2
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סח, עמ' 1390, 1393
הערות לעורכים:
אפרוחים
בשר
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
49331
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
30/08/2020 14:50
אולי יעניין אותך גם
Detection and control of Campylobacter jejuni in poultry and red meats
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת גורמים תזונתיים על טיב הבשר בפטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת ההזנה על איכות הטבחה
מסמך מורשת
קראו עוד
השוואת יעילות מיני עופות שונים בייצור בשר
מסמך מורשת
קראו עוד
חיידקי קמפילובקטר במוצרי בשר עוף
מסמך מורשת
קראו עוד
גידול יונים לבשר: היבטים תזונתיים וגנטיים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ייעול הייצור של בשר עופות - באמצעים תזונתיים
כרך סח, עמ' 1390, 1393
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם