נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
אופן הדישון החנקני ועיתויו והשפעתם על היבול, ההבשלה וכושר האחסון של זן התפוחים דלישס זהוב
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
גלפט-רייך, סילויה
;
.
קליין, יצחק
;
.
מחברים נוספים:
עמוס טייץ
כרך :
36
שנה:
1982
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
219
עד עמוד:
228
(
סהכ עמודים:
10
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
See English summary at the end of the article
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דבירה (דביר)
דישון
דלישס זהוב
הבשלה
הזנת הצמח
יבולים / הנבה
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51076
עודכן לאחרונה:
14/11/2022 09:10
תאריך יצירה:
20/10/2020 12:11
אולי יעניין אותך גם
פיתוח זני תפוח בעלי ערך תזונתי משופר באמצעות התמרה גנטית
דוח מחקר
קראו עוד
Compression characteristics, firmness, and texture perception of heat treated and unheated apples
פרסום מדעי
קראו עוד
איכות וכושר השתמרות פרי ביולוגי לאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
מהמחקר במטעים בחו"ל
מסמך מורשת
קראו עוד
שילוב של דישון קרקע וריסוס אוריאה בתפוח לייעול הדישון החנקני
פרסום מקצועי
קראו עוד
איסום תפוחים במכלי קטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
אופן הדישון החנקני ועיתויו והשפעתם על היבול, ההבשלה וכושר האחסון של זן התפוחים דלישס זהוב
עמוס טייץ
36
See English summary at the end of the article
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם