שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
שיפור האיכות של פרי פיג'ואה לאחר קטיפתו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1993
סהכ עמודים:
6
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
פוקס, יורם
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עד, עמ' 59-55
הערות לעורכים:
איכות המזון
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
פיג'ואה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51208
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
25/10/2020 10:47
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
דוח מחקר
קראו עוד
שני צמחי נוי המניבים גם פרי: פיטנגה ופיג'ואה
מסמך מורשת
קראו עוד
שמירת איכותו ובריאותו של פרי ההדר הקטוף: תמציות מחקרים של המחלקה לאחסון, מינהל המחקר החקלאי
מסמך מורשת
קראו עוד
מהספרות בענייני עצי-פרי וגפן
מסמך מורשת
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
שיפור האיכות של פרי פיג'ואה לאחר קטיפתו
כרך עד, עמ' 59-55
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם