נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הארכת עונת הקטיף והשלכותיה על השינויים הפיזיולוגיים הקורים בפירות אבוקדו בדרגות בגרות והבשלה מתקדמות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
פוקס, יורם
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
40
שנה:
1986
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
1137
עד עמוד:
1145
(
סהכ עמודים:
9
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
See English summary at the end of the article
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
האס
הבשלה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
קטיף
ריד
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51282
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/10/2020 07:58
אולי יעניין אותך גם
אחסון ממושך של אבוקדו מזן 'האס' באמצעות אחסון באווירה מבוקרת
פרסום מקצועי
קראו עוד
הטיפול בפרי הצבר לאחר הקטיף: דו"ח לשנת 1988
פרסום מקצועי
קראו עוד
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
פרסום מקצועי
קראו עוד
אחסון ממושך של פירות אבוקדו מהזן האס בתנאים של אוירה מתואמת
פרסום מקצועי
קראו עוד
כושר האחסון של פירות אבוקדו מהזן 'פוארטה'
פרסום מקצועי
קראו עוד
הארכת משך האחסון של פרי האבוקדו בתנאי תת-לחץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
הארכת עונת הקטיף והשלכותיה על השינויים הפיזיולוגיים הקורים בפירות אבוקדו בדרגות בגרות והבשלה מתקדמות
40
See English summary at the end of the article
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם