נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אהרוני, נחמיה
;
.
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
מאיר, שמעון
;
.
פוקס, יורם
;
.
פילוסוף-הדס, סוניה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
45
שנה:
1991
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
659
עד עמוד:
663
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
See English summary at the end of the article
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
הבחלה
הבשלה
חומצות שומן
פוארטה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51291
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/10/2020 08:34
אולי יעניין אותך גם
משלוחי אבוקאדו ניסיוניים לחו"ל בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
מחקרים באחסון פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם על הארכת תקופת התרככות של פרי אבוקדו (1966/67, 1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
Increased formation of fluorescent lipid-peroxidation products in avocado peels precedes other signs of ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
כושר האחסון של פירות אבוקדו מהזן 'פוארטה'
פרסום מקצועי
קראו עוד
Susceptibility to chilling injury of three avocado cultivars at various stages of ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
45
See English summary at the end of the article
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם