נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
מחבר :
אהרוני, נחמיה
;
.
אקרמן, מרים
;
.
זאוברמן, גיורא
;
.
מאיר, שמעון
;
.
פוקס, יורם
;
.
פילוסוף-הדס, סוניה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
45
שנה:
1991
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
659
עד עמוד:
663
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

הערות:

See English summary at the end of the article

הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
הבחלה
הבשלה
חומצות שומן
פוארטה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51291
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/10/2020 08:34
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
הצטברות תוצרים פלואורסצנטיים של חמצון ליפידים במהלך הבשלת פירות אבוקדו מזן פוארטה
45

See English summary at the end of the article

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם