נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פוטנציאל הגידול, ייצור השריר והשקעת השומן בעגל הפריזי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אהרוני, יואב
;
.
ארפה, רוזליה
;
.
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
לוי, דוד (נווה יער)
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
חוברת מס' 76
שנה:
1992
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
נווה יער (יחידה)
מעמוד:
20
עד עמוד:
22
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בקר
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
נווה יער
עגלים
פריזי
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51684
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
15/11/2020 14:19
אולי יעניין אותך גם
השפעת ההשתלה של רלגרו (זרנול) על הביצועים של עגלים תמימים במפטמה
פרסום מקצועי
קראו עוד
זבל עופות כמשלים אנרגיה וחנקן במנות עתירות מזון גס באיכות ירודה המוגשות לפרות בשר; השפעת המצב הרבייתי של הפרה על איכות המנה
פרסום מקצועי
קראו עוד
איזון זרימת עגלים לשיווק
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת נפחיות המנה על תצרוכת מזון וקצב גדילה של עגלים בפיטום
פרסום מקצועי
קראו עוד
השוואת יעילות הייצור ואיכות הטבחה של עגלים פריזיים המואבסים בליל לעומת כאלה המואבסים תערובת פיטום וקש
פרסום מקצועי
קראו עוד
ייצור החום של בני בקר צעירים בחורף: השפעת זמן הגשת המנה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
פוטנציאל הגידול, ייצור השריר והשקעת השומן בעגל הפריזי
חוברת מס' 76
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם