נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
פיטום במנות עתירות בתחמיצי תירס וחיטה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
ברוש, אריה
;
.
הולצר, צבי
;
.
לוי, דוד (נווה יער)
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
חוברת מס' 81
שנה:
1993
מקור הפרסום :
ידיעות לבוקרים
מאגר מידע:
יחידה:
נווה יער (יחידה)
מעמוד:
25
עד עמוד:
27
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בקר
הזנת בעלי חיים
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
חיטה
נווה יער
פרות (בעלי חיים)
תחמיץ
תירס
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
51690
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
15/11/2020 14:57
אולי יעניין אותך גם
פיטום במנות עתירות בתחמיצי חיטה
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת השיעור של גרעיני כותנה על נצילותם במנת פיטום, ובתוספת למנות עתירות קש
פרסום מקצועי
קראו עוד
גדילה והתפטמות של עגלים המואבסים במנות עתירות תחמיצי חיטה ותירס
פרסום מקצועי
קראו עוד
זבל עופות כמשלים אנרגיה וחנקן במנות עתירות מזון גס באיכות ירודה המוגשות לפרות בשר; השפעת המצב הרבייתי של הפרה על איכות המנה
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת השיעור של גרעיני כותנה על נצילותם במנות פיטום ובתוספת למנות עתירות קש
פרסום מקצועי
קראו עוד
טפיוקה כמקור לאנרגיה במנות פיטום
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
פיטום במנות עתירות בתחמיצי תירס וחיטה
חוברת מס' 81
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם