נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת אור מלאכותי על התפתחות הצבע האדום ועל ההבשלה בתפוח "ענה" לאחר קטיפתו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1989
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
סונגו, ליליאן
;
.
פישמן, יולנטה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סט, עמ' 829-826 + תמונה צבעונית
הערות לעורכים:
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
ענה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
צבע (בוטניקה)
תאורה
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52175
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
09/12/2020 11:17
אולי יעניין אותך גם
Light‐induced postharvest regreening of pummelo fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
זן התפוחים "ענה" - בן שלושים!
מסמך מורשת
קראו עוד
הזנה חנקנית של התפוח (המשלבת דישון קרקע וריסוסי אוראה)
מסמך מורשת
קראו עוד
בחלקות של זני תפוח מבכירים
מסמך מורשת
קראו עוד
Changes in pectic substances in ripening pears
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בג'יברלין בגידול אפרסמון בישראל
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת אור מלאכותי על התפתחות הצבע האדום ועל ההבשלה בתפוח "ענה" לאחר קטיפתו
כרך סט, עמ' 829-826 + תמונה צבעונית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם