שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת אור מלאכותי על התפתחות הצבע האדום ועל ההבשלה בתפוח "ענה" לאחר קטיפתו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1989
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
סונגו, ליליאן
;
.
פישמן, יולנטה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך סט, עמ' 829-826 + תמונה צבעונית
הערות לעורכים:
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
ענה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
צבע (בוטניקה)
תאורה
תפוח
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52175
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
09/12/2020 11:17
אולי יעניין אותך גם
השפעה של MCP-1 על אפרסמון, שזיף ותפוח
דוח מחקר
קראו עוד
Responses of 'Anna', a rapidly ripening summer apple, to 1-methylcyclopropene
פרסום מדעי
קראו עוד
Sensory analysis and instrumental measurements of 'Anna' apples treated with 1-methylcyclopropene
פרסום מדעי
קראו עוד
Effect of 1-methylcyclopropene on volatile emission and aroma in Cv. Anna apples
פרסום מדעי
קראו עוד
Different Preclimacteric Events in Apple Cultivars with Modified Ripening Physiology
פרסום מדעי
קראו עוד
בחלקות של זני תפוח מבכירים
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת אור מלאכותי על התפתחות הצבע האדום ועל ההבשלה בתפוח "ענה" לאחר קטיפתו
כרך סט, עמ' 829-826 + תמונה צבעונית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם