נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
אל יתהולל חוגר כמפתח: השלכות החיגור על מרכיבי טעם בענבים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
ויסברג, מירה
;
.
טיאגי, כמאל
;
.
טייטל, ציפורה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
מעוז, איתי
;
.
שייע, פליקס
;
.
מחברים נוספים:
לארי לרנו - אוניברסיטת קליפורניה, דיוויס, ארה"ב.
סוזן אבלר - אוניברסיטת קליפורניה, דיוויס, ארה"ב.
כרך :
74(5)
שנה:
2020
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
גפן / ענבים
חיגור
חנטה
טעם
סופריור
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52196
עודכן לאחרונה:
20/07/2023 12:26
תאריך יצירה:
09/12/2020 14:58
אולי יעניין אותך גם
Girdling of table grapes at fruit set can divert the phenylpropanoid pathway towards accumulation of proanthocyanidins and change the volatile composition
פרסום מדעי
קראו עוד
מכלוא 'עליזה' - תחליף טעים ובריא לאשכוליות נוגדות תרופות
פרסום מקצועי
קראו עוד
Abscisic acid mediates the reduction of petunia flower size at elevated temperatures due to reduced cell division
פרסום מדעי
קראו עוד
החיגור ומערכות זרימה של מוטמעים בשורשי הדר
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת החיגור על מתכונת עמילן בשתילי חושחש
פרסום מקצועי
קראו עוד
Abscisic acid plays a key role in the regulation of date palm fruit ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
אל יתהולל חוגר כמפתח: השלכות החיגור על מרכיבי טעם בענבים
לארי לרנו - אוניברסיטת קליפורניה, דיוויס, ארה"ב.
סוזן אבלר - אוניברסיטת קליפורניה, דיוויס, ארה"ב.
74(5)
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם