נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת העומד על היבול ורכיביו בפרי ספגטי משתרע בהשוואה לשיחי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1989
סהכ עמודים:
3
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אדלשטיין, מנחם
;
.
בורגר, יוסף
;
.
נדלר, קתרין
;
.
נרסון, חיים
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
נווה יער (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
קישור לקובץ;
הערות:
כרך ע, עמ' 400-398 + תמונה
הערות לעורכים:
גו-גטי
דלעת
וג'טבל ספגטי
חוות (מינהל המחקר החקלאי)
יבולים / הנבה
נווה יער
צפיפות שתילה ונטיעה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52342
עודכן לאחרונה:
09/05/2023 14:56
תאריך יצירה:
15/12/2020 09:03
אולי יעניין אותך גם
Dominance of bush growth habit in spaghetti squash (Cucurbita pepo)
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת העומד על מהלך הגדילה ועל היבול במלון גליה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת העומד וממשק ההשקיה על היבול, ריכוזו ואיכותו בזני המלון קליה וגליה
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אחסנת הפירות על איכות האטריות בשלושה זני פרי הספגטי
מסמך מורשת
קראו עוד
אבטיח מללי לזירעונים: השפעות העומד ומשטר ההשקיה
מסמך מורשת
קראו עוד
הכרחי טיפוח זני מלונים ייחודיים לחורף
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת העומד על היבול ורכיביו בפרי ספגטי משתרע בהשוואה לשיחי
כרך ע, עמ' 400-398 + תמונה
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם