שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
העגבנייה ומוצריה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
סמיש, זדנקה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
שנה:
1954
מקור הפרסום :
ספר השנה של התאחדות האיכרים בישראל
מאגר מידע:
יחידה:
המעבדה לשימורים
מעמוד:
1
עד עמוד:
6
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
מיצים
עגבנייה
קטשופ
ריבות
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52538
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
21/12/2020 15:22
אולי יעניין אותך גם
השפעת היחס בריכס/חמיצות על טעם מיץ עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת תוצרת-לוואי מעגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
הכנת מיץ ענבים ושימורו
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
Fate of Spoilage Microorganisms in Frozen and Chilled Concentrated Tomato Juices
פרסום מדעי
קראו עוד
הוראות להכנת מרקחת מענבים
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
העגבנייה ומוצריה
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם