נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שמירה על טריות דגי-ים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
הר-תבור, א'
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
25
שנה:
1960
מקור הפרסום :
עלון הדייגים
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מעמוד:
10
עד עמוד:
14
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
See English summary at the end of the article
הערות לעורכים:
דגים
טכנולוגיה של מזון
שימור מזון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52632
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
27/12/2020 10:14
אולי יעניין אותך גם
הבחלת תמרים ושמירתם
מסמך מורשת
קראו עוד
שימור פירות וירקות בבית
מסמך מורשת
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
דרכים להארכת משך זמן של שמירת דגים
פרסום מקצועי
קראו עוד
בעיות של הקפאת דגים תוך הובלתם מים סוף לצפון הארץ
פרסום מקצועי
קראו עוד
מימי בראשית ועד ימינו – על תולדות המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
שמירה על טריות דגי-ים
25
See English summary at the end of the article
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם