נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שינויים ברמות הפחמימות בתירס מתוק מטיפוסים גנטיים שונים במהלך ההבשלה ולאחר קטיפה
שנה:
1990
סהכ עמודים:
5
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
פוגלמן, מרים
;
.
שפר, ארתור
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:

מחברים נוספים: יוסי קרן ומנחם גרוסמן; כרך ע, עמ' 1497-1493

הערות לעורכים:
ביוכימיה
גידולי שדה
גנטיקה
הבשלה
פחמימות
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
תירס
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
52825
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
30/12/2020 08:44
אולי יעניין אותך גם
מסמך מורשת
שינויים ברמות הפחמימות בתירס מתוק מטיפוסים גנטיים שונים במהלך ההבשלה ולאחר קטיפה

מחברים נוספים: יוסי קרן ומנחם גרוסמן; כרך ע, עמ' 1497-1493

מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם