שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הטיפול בפרי הבננה לאחר קטיפה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1991
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
אהרוני, יאיר
;
.
טמקין-גורודסקי, נעמי
;
.
קופל, אזיקה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עא, עמ' 1688-1685
הערות לעורכים:
אחסון מזון
בננה
הבשלה
חיי מדף
טיפול לאחר הקטיף
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53479
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
14/02/2021 12:15
אולי יעניין אותך גם
Elucidating the Ripening Signaling Pathway in Banana for Improved Fruit Quality, Shelf-life and Food Security
דוח מחקר
קראו עוד
אבחלת הבננה וניצולה למטרות תעשייתיות
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים על השתמרות פרי הבננה בשנים תשכ"ב-תשכ"ד (1964-1962)
מסמך מורשת
קראו עוד
הופעת "הלב השחור" בפרי הבננה
מסמך מורשת
קראו עוד
אחסון בננות בשקיות פוליאתילן המכילות חומר הסופח אתילן
פרסום מקצועי
קראו עוד
Effect of radiation on ripening of bananas and avocado pears
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הטיפול בפרי הבננה לאחר קטיפה
כרך עא, עמ' 1688-1685
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם