נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הגברת האדמה של פרי פלפל ארוז בבטנות מחוררות על-ידי השהייתו בטמפרטורה של 25 מ"צ לפני אחסנתו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1993
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
מאיר, שמעון
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עג, עמ' 985-979
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
מאור
פלפל
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53696
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
24/02/2021 14:50
אולי יעניין אותך גם
Improvement of the postharvest keeping quality and colour development of bell pepper (cv. 'Maor') by packaging with polyethylene bags at a reduced temperature
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
הדברת ריקבונות בפירות מנגו שבאחסנה על-ידי טיפולים לאחר קטיפה
מסמך מורשת
קראו עוד
שיפור ההשתמרות של פלפל אדום מהזן מאור על-ידי אריזה בבטנות פוליאתילן מחוררות והורדת טמפרטורת האחסנה ל-3 מ"צ
מסמך מורשת
קראו עוד
הארכת השתמרות פרי החציל על-ידי שמירת טריות עלי הגביע
מסמך מורשת
קראו עוד
האווירה המיטבית לצמצום ריקבונות אחסנה בפלפל אדום מהזן מאור
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
הגברת האדמה של פרי פלפל ארוז בבטנות מחוררות על-ידי השהייתו בטמפרטורה של 25 מ"צ לפני אחסנתו
כרך עג, עמ' 985-979
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם