שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חשיבות איכות התוצרת בייצור ובמחקר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1992
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עב, עמ' 732-729
מתוך הרצאה בקונגרס CIMO בבריסל, אוקטובר 1991
הערות לעורכים:
Brussels
אווירה מתואמת
אחסון מזון
איכות המזון
הדברה ביולוגית
השבחה
טיפולי חום
טיפול לאחר הקטיף
טיפול לפני הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53944
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
07/03/2021 15:36
אולי יעניין אותך גם
שיפור הטעם והריח בזני מלון מסחריים בשיטה אנליטית חדישה
דוח מחקר
קראו עוד
Resistance to postharvest pathogens of tomato ripening mutants and hybrids developed for extended storage life
דוח מחקר
קראו עוד
מן "היום הפתוח" במרכז וולקני
מסמך מורשת
קראו עוד
מקונגרס ההדרים ביפן
מסמך מורשת
קראו עוד
הטיפוח להשגת יבול מרבי ואיכות בחיטה
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת גורמים שונים על איכות הפלפל במשך האחסון (דו"ח ניסויים שנערכו בחורף 1979/80)
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
חשיבות איכות התוצרת בייצור ובמחקר
כרך עב, עמ' 732-729
מתוך הרצאה בקונגרס CIMO בבריסל, אוקטובר 1991
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם