נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
חשיבות איכות התוצרת בייצור ובמחקר
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1992
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
בן-אריה, רות
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עב, עמ' 732-729
מתוך הרצאה בקונגרס CIMO בבריסל, אוקטובר 1991
הערות לעורכים:
Brussels
אווירה מתואמת
אחסון מזון
איכות המזון
הדברה ביולוגית
השבחה
טיפולי חום
טיפול לאחר הקטיף
טיפול לפני הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
53944
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
07/03/2021 15:36
אולי יעניין אותך גם
הפחתת רקבונות והעלאת איכות של גזר אורגני מאוחסן באמצעות טיפולי קיטור בשילוב עם אריזות מאווררות
דוח מחקר
קראו עוד
פיתוח שיטות לשימור כושר ההשתמרות של פלפל באחסנה ממושכת ובחינת זנים חדשים המיועדים לייצוא
דוח מחקר
קראו עוד
אווירה מתואמת במשטחים לייצוא אבוקדו
דוח מחקר
קראו עוד
Prevention of chilling injury in sweet bell pepper stored at 1.5 ºC by heat treatments and individual shrink packaging
פרסום מדעי
קראו עוד
The Influence of Preharvest Practices and Postharvest Treatments on Sensory Characteristics of Fresh and Fresh Cut Produce
פרסום מדעי
קראו עוד
כושר השתמרות אפרסמוני הזן "פויו יפני" באחסנה בתנאי אווירה מתואמת
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
חשיבות איכות התוצרת בייצור ובמחקר
כרך עב, עמ' 732-729
מתוך הרצאה בקונגרס CIMO בבריסל, אוקטובר 1991
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם