שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1996
סהכ עמודים:
1
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
ברטוב, עדו
;
.
יהב, שלמה
;
.
פלבניק, יצחק
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
כרך עו (חוב' ח), עמ' 73
מהרצאה בכנס ה-33 של האגודה למדע העופות, 12 בדצמבר 1995
הערות לעורכים:
Monensin
בשר
הזנת בעלי חיים
עופות
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54286
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
18/03/2021 14:58
אולי יעניין אותך גם
Moderate Excess of Dietary Protein Increases Breast Meat Yield of Broiler Chicks
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת מוננסין על הגדילה וההתפטמות של עגלים ועל תהליכי התסיסה בכרס
מסמך מורשת
קראו עוד
יחסי גומלין בין רכיבי המנה ורעילות מוננסין בפטמים: השפעת סוג הגרגרים
מסמך מורשת
קראו עוד
מוננסין בהזנת פטמים
מסמך מורשת
קראו עוד
רמות החלבון והשמן במנת פטמים - ורעילות מוננסין
מסמך מורשת
קראו עוד
מזרזי גדילה לא ביטלו השפעה רעה של גודש מוננסין
מסמך מורשת
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת הכללת מוננסין במזון וגיל השחיטה על תפוקת הטבחה והחזה בפטמים
כרך עו (חוב' ח), עמ' 73
מהרצאה בכנס ה-33 של האגודה למדע העופות, 12 בדצמבר 1995
מסמך מורשת
נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
אולי יעניין אותך גם