נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1994
סהכ עמודים:
4
מקור הפרסום :
השדה
מחבר :
מריננסקי, רוזיטה
;
.
פסיס, עדנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
סוג מסמך:
פרסום מקצועי
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' א), עמ' 63-60
הערות לעורכים:
acetaldehyde
אחסון מזון
אתילן
אתנול
הבשלה
טיפול לאחר הקטיף
מנגו
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54644
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
26/04/2021 15:47
אולי יעניין אותך גם
Prestorage low-oxygen atmosphere treatment reduces chilling injury symptoms in 'Fuerte' avocado fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Effect of pre‐storage treatments on mango fruit ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
Inhibition of tomato ripening by acetaldehyde vapour or anaerobic conditions prior to storage
פרסום מדעי
קראו עוד
The post-harvest ripening of water stressed banana fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
Acetaldehyde inhibition of ethylene biosynthesis in mango fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
Postharvest delay of fruit ripening by metabolites of anaerobic respiration : Acetaldehyde and ethanol
דוח מחקר
קראו עוד
מסמך מורשת
השפעת אדי אצטאלדהיד ואתנול על סינתזת אתילן בדיסקיות מנגו
מחבר נוסף: ג'רמי בורדון (חוקר אורח); כרך עה (חוב' א), עמ' 63-60
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם