נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הערכת איכות מזון על-ידי צוותי-טעימה
מחבר :
בסקר, דב
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
גיליון 158
שנה:
1979
מקור הפרסום :
המהנדס (כתב עת)
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לטכנולוגיה של מזון
מעמוד:
22
עד עמוד:
23
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
איכות המזון
טכנולוגיה של מזון
טעם
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
54725
עודכן לאחרונה:
28/07/2022 13:38
תאריך יצירה:
29/04/2021 11:33
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
הערכת איכות מזון על-ידי צוותי-טעימה
גיליון 158
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם