נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
ריסוס אשלגן מאפשר העלאה של רמת הסוכר בענבי מאכל
מחבר :
בנו-מועלם, דלילה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
קפלונוב, טטיאנה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
69
שנה:
2015
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
15
עד עמוד:
18
(
סהכ עמודים:
4
)
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)

הערות:
הערות לעורכים:
potassium
sugar
גפן / ענבים
הבשלה
טכנולוגיה ואחסון
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
55424
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
01/07/2021 08:37
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
ריסוס אשלגן מאפשר העלאה של רמת הסוכר בענבי מאכל
69

העלאת רמת הסוכר בענבי מאכל רצויה מבחינות רבות, בין השאר כדי להקדים את ההבשלה ובכך להאריך את עונת הבציר. ממצאים קודמים מראים שלריסוס מלח אשלגן לאחר הבוחל יכולת להקדים משמעותית את ההבשלה. בשנת המחקר האחרונה חלה התפתחות משמעותית שהובילה את צוות המחקר להבנת מנגנון הפעולה האפשרי של צבירת סוכר באמצעות אשלגן, ועל כך ידווח במאמר זה. (מתוך המאמר)

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם