נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בחינת השפעתם של תנאי ההשהיה בין הקטיף לאחסון על איכות הפרי בעגבניות צ'רי
מחבר :
דביר, אורית
;
.
דנשין, אנה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
חוברת מס' 2
שנה:
2008
מקור הפרסום :
שדה וירק
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
60
עד עמוד:
62
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

בעבודה זו נבדקו תנאי הטמפרטורה והלחות הנדרשים לעגבניות צ'רי בהשהיה לאחר הקטיף, להפחתת נזקי ההיסדקות של הפרי.

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
היסדקות פרי
טמפרטורה
לחות
עגבנייה
עגבנייה שרי
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
55461
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
04/07/2021 13:51
אולי יעניין אותך גם
פרסום מקצועי
בחינת השפעתם של תנאי ההשהיה בין הקטיף לאחסון על איכות הפרי בעגבניות צ'רי
חוברת מס' 2

בעבודה זו נבדקו תנאי הטמפרטורה והלחות הנדרשים לעגבניות צ'רי בהשהיה לאחר הקטיף, להפחתת נזקי ההיסדקות של הפרי.

פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם