נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
משמעות התנאים בין הקטיף לאחסון לאיכות עגבניות צ'רי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
דביר, אורית
;
.
דנשין, אנה
;
.
ליכטר, אמנון
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
10
שנה:
2009
מקור הפרסום :
עונות וטעמים (זרעים גדרה)
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
10
עד עמוד:
11
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
איכות המזון
עגבנייה
עגבנייה שרי
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
55466
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
05/07/2021 09:13
אולי יעניין אותך גם
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות 1-MCP
דוח מחקר
קראו עוד
Seasonal changes in the abscission site in bunch tomatoes and differential response to 1-methylcyclopropene
פרסום מדעי
קראו עוד
פוסטר - לחות מבוקרת לשיפור איכות עגבניות אשכול
פרסום מדעי
קראו עוד
שיפור איכות עגבניות לאחר הקטיף באמצעות MCP-1
דוח מחקר
קראו עוד
בחינת השפעתם של תנאי ההשהיה בין הקטיף לאחסון על איכות הפרי בעגבניות צ'רי
פרסום מקצועי
קראו עוד
עיכוב הבשלה בעגבניות באמצעות SmartFresh (1-MCP)
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
משמעות התנאים בין הקטיף לאחסון לאיכות עגבניות צ'רי
10
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם