נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת כיוון הקירור על ריכוז בהקפאה של מיץ
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1970
מקור הפרסום :
הפקולטה לחקלאות
מחברים :
שומר, אילן
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
ברנשטיין, סולנג'
;
.
סמיש, זדנקה
;
.
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השפעת כיוון הקירור על ריכוז בהקפאה של מיץ
תקציר:
הערות:
הגישה לטקסט מלא – למשתמש מורשה בלבד
Concentrated fruit juices
Frozen fruit juices
אחסון בקירור
טכנולוגיה של מזון
מיצים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דיסרטציה
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
56062
עודכן לאחרונה:
02/03/2022 17:27
תאריך יצירה:
25/08/2021 10:34
אולי יעניין אותך גם
Frozen citrus concentrates and citrus powder
פרסום מדעי
קראו עוד
מוצרי עגבניות
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of storage on the Formol and Chloramine-T values of processed single-strength and comminuted orange juices
פרסום מדעי
קראו עוד
שיטה להפחתת חומציות במיצי פרי-הדר
מסמך מורשת
קראו עוד
Department of Food Technology (Faculty of Agriculture)
פרסום מדעי
קראו עוד
Fate of Spoilage Microorganisms in Frozen and Chilled Concentrated Tomato Juices
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת כיוון הקירור על ריכוז בהקפאה של מיץ
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם