נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
תגובת פירות אבוקדו לטמפרטורות אחסון שונות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
זאוברמן, גיורא
;
.
ינקו, אורי
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
29
שנה:
1975
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
437
עד עמוד:
439
(
סהכ עמודים:
3
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אבוקדו
אחסון מזון
הבשלה
טמפרטורה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57036
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
23/11/2021 15:19
אולי יעניין אותך גם
מחקרים באחסון פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת קירור מוקדם על הארכת תקופת התרככות של פרי אבוקדו (1966/67, 1967/68)
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת פירות מנגו הלכה למעשה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מחלות פרי האבוקדו המתפתחות לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
Susceptibility to chilling injury of three avocado cultivars at various stages of ripening
פרסום מדעי
קראו עוד
The response of avocado fruits to different storage temperatures
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
תגובת פירות אבוקדו לטמפרטורות אחסון שונות
29
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם