נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
האם מהווה המקלח של בית האריזה מקור להפצת הריקבון החום בפרי-הדר?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שועלי, משקה
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
30
שנה:
1975
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
36
עד עמוד:
36
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
בתי אריזה
הדרים
מחלות ופגעים בצמחים
ריקבונות בצמחים
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57040
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
23/11/2021 15:43
אולי יעניין אותך גם
ניסויים להארכת עונת הלימונים בעזרת ריסוסים בחומרי צמיחה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מדדים לקביעת מצב הבשלה של קלמנטינה המיועדת לייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
שינויים פיסיולוגיים החלים בלימון במהלך אחסון ממושך בטמפרטורות שונות
פרסום מקצועי
קראו עוד
הקטנת הפסדי המשקל של פרי לימון ירוק במהלך אחסון בלחות גבוהה
פרסום מקצועי
קראו עוד
מניעת ההעברה של הריקבון החום מפרי לפרי על-ידי מגע
פרסום מקצועי
קראו עוד
המלחמה בריקבון החום
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
האם מהווה המקלח של בית האריזה מקור להפצת הריקבון החום בפרי-הדר?
30
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם