נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
30
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
224
עד עמוד:
235
(
סהכ עמודים:
12
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
טמפרטורה
לימון (מילת מפתח פנימית)
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57068
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
25/11/2021 13:52
אולי יעניין אותך גם
שינויים בכמות המיץ והרכבו הכימי בפירות לימון באחסון
מסמך מורשת
קראו עוד
ניסויים להארכת עונת הלימונים בעזרת ריסוסים בחומרי צמיחה
פרסום מקצועי
קראו עוד
אחסון לימונים
פרסום מקצועי
קראו עוד
התנהגות של זני לימון שונים באחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
שינויים פיסיולוגיים החלים בלימון במהלך אחסון ממושך בטמפרטורות שונות
פרסום מקצועי
קראו עוד
הקטנת הפסדי המשקל של פרי לימון ירוק במהלך אחסון בלחות גבוהה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
30
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם