שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
30
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
224
עד עמוד:
235
(
סהכ עמודים:
12
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
טמפרטורה
לימון (מילת מפתח פנימית)
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57068
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
25/11/2021 13:52
אולי יעניין אותך גם
Storage capability at different temperatures of lemons grown in Israel
פרסום מדעי
קראו עוד
בחינת השפעתם של תנאי ההשהיה בין הקטיף לאחסון על איכות הפרי בעגבניות צ'רי
פרסום מקצועי
קראו עוד
שינויים פיסיולוגיים החלים בלימון במהלך אחסון ממושך בטמפרטורות שונות
פרסום מקצועי
קראו עוד
טמפרטורה לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
בעיות של הבחלת שמוטי [סדרת מאמרים]
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
30
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם