נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שיפמן-נדל, מינה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
30
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
224
עד עמוד:
235
(
סהכ עמודים:
12
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
טמפרטורה
לימון (מילת מפתח פנימית)
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57068
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
25/11/2021 13:52
פרסום מקצועי
השפעת הטמפרטורה וטיפולים שונים על הופעת פגמים וריקבונות בפרי לימון בדרגות הבשלה שונות
30
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם