מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה
בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.
מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה
בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.