נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית
שנה:
1960
סהכ עמודים:
30
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
אפרת, יעקב
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
המכון לגידולי שדה וגן
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
הערות:

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

הערות לעורכים:
איכות המזון
אפייה
חיטה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57316
עודכן לאחרונה:
08/03/2023 14:52
תאריך יצירה:
23/12/2021 14:18
מסמך מורשת
בדיקות איכות וכושר האפייה של חיטה ישראלית

מחבר נוסף: י' פומרנץ מהמעבדה לחקר טחינה ואפייה במשרד המסחר והתעשייה; בולטין מס' 27; תוכנית 4/41; נוספו שער ותקציר באנגלית; העותק הורד מאתר ארכיון המדינה

בעמוד הראשון של התקציר באנגלית, בתיאור ההרכב הכימי, הכתיב הנכון הוא Bouteille.

מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם