שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
אחידות הדינוג בשיטת הטבילה והשפעת משך הטבילה על כמות הדונג המכסה את התפוזים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1972
סהכ עמודים:
7
מקור הפרסום :
דוחות מכון וולקני
מחבר :
אברמוביץ, סופיה
;
.
הלר, חנה
;
.
רייזמן, אנה
;
.
אישיים קשורים :
יחידה:
האגף לאחסון וטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פרות וירקות
סוג מסמך:
דין וחשבון
;
.
מחקרים תקופתיים וולקני
;
.
שפה:
עברית
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
הערות:
פרסום מקדים מס' 728; נוספו שער ותקציר באנגלית
הערות לעורכים:
דינוג
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
57751
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 17:01
תאריך יצירה:
27/01/2022 09:07
אולי יעניין אותך גם
השפעת אופן הדינוג של פרי-הדר על הפסדים במשקלו (דו"ח לשנת 1956/57)
מסמך מורשת
קראו עוד
דינוג פרי-הדר (דו"ח לשנת 1955-56)
מסמך מורשת
קראו עוד
דינוג תפוזי שמוטי ואשכוליות בדונגים המכילים סודיום אורתו-פנילפנאט
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת הדינוג על איבוד המשקל ועל עיכוב ההתקדמות של הצבע בתפוזי שמוטי ובתפוזים טבוריים (1970/71)
מסמך מורשת
קראו עוד
אחידות הדינוג של פירות הדר בשיטת הריסוס
מסמך מורשת
קראו עוד
Effect of washing and waxing of oranges upon their diphenyl absorption
פרסום מדעי
קראו עוד
מסמך מורשת
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
אחידות הדינוג בשיטת הטבילה והשפעת משך הטבילה על כמות הדונג המכסה את התפוזים
פרסום מקדים מס' 728; נוספו שער ותקציר באנגלית
מסמך מורשת
אולי יעניין אותך גם