נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
גורמים בפרדס ולאחר הקטיף העלולים לגרום להתפתחות כתמי שמן בתפוזים טבוריים בהבחלה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
39
עד עמוד:
42
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
הבחלה
טבורי
כתמים בצמחים
לכיש
פגיעות לאחר הקטיף
קטיף
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59527
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:27
אולי יעניין אותך גם
חקר גורמי ההסתדקות בעגבניות צ'רי ופיתוח ממשק למניעת התופעה בגידול ולאחר הקטיף
דוח מחקר
קראו עוד
ניסויים בהבחלת תפוזים, בתחילת עונת הקטיף תשכ"ג (1962/63)
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת פרי הדר בפרדס בעזרת החומרים משחררי האתילן - אתפון ואלסול
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעות מווסתי צמיחה בפרדס והגנה בפני התנדפות לאחר הקטיף על התבלות הפרי מזן שמוטי באחסון ובמשלוח
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
היעילות האנטיפונגלית של טיפולי קנון בפרדס ולאחר הקטיף במניעת מחלת הריקבון החום בפרי הדר באחסון
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
גורמים בפרדס ולאחר הקטיף העלולים לגרום להתפתחות כתמי שמן בתפוזים טבוריים בהבחלה
31
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם