נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שועלי, משקה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
עמ' 47-43, 53-49
הערות לעורכים:
אתילן
הבחלה
טבורי
טמפרטורה
לחות
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59530
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:35
אולי יעניין אותך גם
הקשר בין תכולת הסידן ובין נזקי קרינת השמש בפירות תפוז טבורי מזן "סקגס בוננזה" [Citrus sinensis (L.) Osbeck]
פרסום מדעי
קראו עוד
גורמים בפרדס ולאחר הקטיף העלולים לגרום להתפתחות כתמי שמן בתפוזים טבוריים בהבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלה של קלמנטינה "מיכל" והשפעת טמפרטורות שונות בעת המשלוח על איכות הפרי לייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
בעיות של הבחלת שמוטי [סדרת מאמרים]
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרי הדר בהבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
31
עמ' 47-43, 53-49
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם