נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הבחלה של קלמנטינה "מיכל" והשפעת טמפרטורות שונות בעת המשלוח על איכות הפרי לייצוא
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שועלי, משקה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
143
עד עמוד:
154
(
סהכ עמודים:
12
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
הבחלה
טכנולוגיה ואחסון
טמפרטורה
יצוא
מיכל (מנדרינה מצויה)
קלמנטינה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59533
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:43
אולי יעניין אותך גם
הבחלת תפוזי טבורי (נבל) בהשפעת ריכוז אתילן, טמפרטורה ולחות יחסית שונים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השתמרות פרי מינאולה תלויה במידת הבשלתו בעת קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
פרי הדר בהבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלת מנדרינה "סאצומה"
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלת סאצומה ליצוא: ניסויים מעבדתיים ומסחריים
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
הבחלה של קלמנטינה "מיכל" והשפעת טמפרטורות שונות בעת המשלוח על איכות הפרי לייצוא
31
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם