שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
האם פחמן דו-חמצני מפריע להתקדמות צבע פירות הדר בעת ההבחלה המסחרית? ומה התנאים המשפיעים על הצטברות CO2 בחדר?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
31
שנה:
1976
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
137
עד עמוד:
142
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
CO2
אחסון מזון
הבחלה
הדרים
טכנולוגיה ואחסון
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59536
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
16/06/2022 10:53
אולי יעניין אותך גם
הבחלת פרי הדר בפרדס בעזרת החומרים משחררי האתילן - אתפון ואלסול
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלה של קלמנטינה "מיכל" והשפעת טמפרטורות שונות בעת המשלוח על איכות הפרי לייצוא
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלת סאצומה ליצוא: ניסויים מעבדתיים ומסחריים
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
הבחלת פרי הדר בישראל
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
האם פחמן דו-חמצני מפריע להתקדמות צבע פירות הדר בעת ההבחלה המסחרית? ומה התנאים המשפיעים על הצטברות CO2 בחדר?
31
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם