שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
הקשר בין ההבשלה וההרכב הכימי של מינאולה לבין טעמה
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
גניזי, אברהם
;
.
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
40
שנה:
1986
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
591
עד עמוד:
596
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ביוכימיה
הבשלה
הדרים
טעם
מינאולה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59680
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
20/06/2022 09:51
אולי יעניין אותך גם
מבחני טעימה ובדיקות איכות לצירופי זן/כנה בהדרים
מסמך מורשת
קראו עוד
הארכת עונת הקטיף במינאולה על-ידי ריסוסים בחומרי הזנה ובג'יברלין
מסמך מורשת
קראו עוד
טיפול בקליפים לאחר הקטיף: דו"ח ביניים לשנת 1980/81
פרסום מקצועי
קראו עוד
השתמרות פרי מינאולה תלויה במידת הבשלתו בעת קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
הבחלת סאצומה ליצוא: ניסויים מעבדתיים ומסחריים
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת גודל ומיקום פרי מינאולה על העץ על מדדי ההבשלה הכימיים וטעם הפרי
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
הקשר בין ההבשלה וההרכב הכימי של מינאולה לבין טעמה
40
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם