נגישות
menu      
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הקשר בין ההבשלה וההרכב הכימי של מינאולה לבין טעמה
מחבר :
גניזי, אברהם
;
.
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
40
שנה:
1986
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מעמוד:
591
עד עמוד:
596
(
סהכ עמודים:
6
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
תקציר:

הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ביוכימיה
הבשלה
הדרים
טעם
מינאולה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59680
עודכן לאחרונה:
20/06/2022 09:52
תאריך יצירה:
20/06/2022 09:51
פרסום מקצועי
הקשר בין ההבשלה וההרכב הכימי של מינאולה לבין טעמה
40

פרסום מקצועי

אולי יעניין אותך גם