נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת גודל ומיקום פרי מינאולה על העץ על מדדי ההבשלה הכימיים וטעם הפרי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
שלום, יבין
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
41
שנה:
1987
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
733
עד עמוד:
740
(
סהכ עמודים:
8
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
ביוכימיה
גודל הפרי
הבשלה
הדרים
טעם
מינאולה
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59683
עודכן לאחרונה:
20/06/2022 09:57
תאריך יצירה:
20/06/2022 09:56
אולי יעניין אותך גם
מבחני טעימה ובדיקות איכות לצירופי זן/כנה בהדרים
מסמך מורשת
קראו עוד
מחלה חדשה פגעה קשה במינאולה
מסמך מורשת
קראו עוד
הדברת אלטרנריה במינאולה
מסמך מורשת
קראו עוד
טיפול בקליפים לאחר הקטיף: דו"ח ביניים לשנת 1980/81
פרסום מקצועי
קראו עוד
השתמרות פרי מינאולה תלויה במידת הבשלתו בעת קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
הקשר בין ההבשלה וההרכב הכימי של מינאולה לבין טעמה
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
השפעת גודל ומיקום פרי מינאולה על העץ על מדדי ההבשלה הכימיים וטעם הפרי
41
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם