נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
רוזנברגר, אידה
;
.
שלום, יבין
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
43
שנה:
1989
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המכון לטכנולוגיה של מזון. המחלקה לאחסון פירות וירקות
מעמוד:
1361
עד עמוד:
1364
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דינוג
הדרים
טיפול לאחר הקטיף
טכנולוגיה ואחסון
טעם
מורקוט (מנדרינה מצויה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59725
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
20/06/2022 14:38
אולי יעניין אותך גם
התנהגות פיסיולוגית, כימית ופתולוגית של פירות טמפל באחסנה ממושכת בקירור
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
הבחלת סאצומה ליצוא: ניסויים מעבדתיים ומסחריים
פרסום מקצועי
קראו עוד
שמירת האיכות של מנדרינה נובה (סנטינה) באחסון ובחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
43
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם