נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
תוצאות טעימת בשר בקר עם ובלי טיפול המלחה [תקציר]
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
2002
מקור הפרסום :
הכנס השנתי של מדעי הבקר
מחברים :
וינברג, צבי
;
.
כרך :
הכנס ה-14
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
179
עד עמוד:
180
(
סהכ עמודים:
2
)
קישור לפרסום :
תוצאות טעימת בשר בקר עם ובלי טיפול המלחה [תקציר]
תקציר:
הערות:
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
בקר
בשר
טעם
פרות (בעלי חיים)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
תקציר
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
59746
עודכן לאחרונה:
20/06/2022 15:48
תאריך יצירה:
20/06/2022 15:48
אולי יעניין אותך גם
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
איכות בשר בקר המשווק בארץ ממקורות שונים
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת הכללת גרעיני פשתן במנות פיטום בשתי רמות אנרגיה על הרכב השומנים בבשר
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת הגבלת אנרגיה מגיל 5 חודשים ועד גיל 7 חודשים על גדילה, הורמונים והרכב טבחה של עגלים מגזע הולשטיין ישראלי [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת זמן הגשת המנה לעגלים יונקים בחורף על משק האנרגיה שלהם, על הגדילה בהמשך פיטומם ועל כשרותם בשחיטה [תקציר]
פרסום מדעי
קראו עוד
פרות מכלוא להנקה בו-זמנית של צמד עגלים שבו אחד מאומץ [תקציר]
מסמך מורשת
קראו עוד
פרסום מדעי
תוצאות טעימת בשר בקר עם ובלי טיפול המלחה [תקציר]
הכנס ה-14
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם