נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בסקר, דב
;
.
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
48
שנה:
1994
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
549
עד עמוד:
553
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
איכות המזון
דינוג
הבשלה
הדרים
וינולה
טיפול לאחר הקטיף
מנדרינה מצויה
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59874
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/06/2022 09:18
אולי יעניין אותך גם
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
התנהגות מנדרינה 'אור' לעומת 'אורה' לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
הכרת מנדרינה 'נקטר' באחסון ובחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
48
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם