שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
חיפוש מתקדם
חיפוש...
תחביר
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
בסקר, דב
;
.
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
48
שנה:
1994
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
549
עד עמוד:
553
(
סהכ עמודים:
5
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון בקירור
איכות המזון
דינוג
הבשלה
הדרים
וינולה
טיפול לאחר הקטיף
מנדרינה מצויה
קטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59874
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/06/2022 09:18
אולי יעניין אותך גם
הארכת משך האחסון של תמר מזן ברהי
דוח מחקר
קראו עוד
השפעת דינוג ועטיפה בפוליאתילן על נשימת פירות אבוקאדו
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת שיטות שונות של דינוג על הבחלת פרי-הדר בעזרת אתילן
מסמך מורשת
קראו עוד
מחקרים באחסון פירות אבוקאדו בשנת תשכ"ו (1965/66)
מסמך מורשת
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
פרסום מקצועי
ניהול
קהילה:
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
48
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם