נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
49 (1)
שנה:
1995
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
41
עד עמוד:
44
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דינוג
הדרים
וינולה
חיי מדף
טיפול לאחר הקטיף
טעם
מנדרינה מצויה
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59877
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/06/2022 09:30
אולי יעניין אותך גם
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
קביעת מועד הבשלה וקטיף של זן חדש של מנדרינה 'וינולה' והשפעת דינוג ואחסון בקירור על איכות הפרי
פרסום מקצועי
קראו עוד
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
הכרת מנדרינה 'נקטר' באחסון ובחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
היעילות של MYCLOBUTANIL במניעת התפתחות ריקבון עובש בפרי הדר לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
49 (1)
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם