נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
ורדי, עליזה
;
.
כהן, אליהו
;
.
כהן, לאה
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
51
שנה:
1997
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
מינהל המחקר החקלאי (יחידה)
מעמוד:
331
עד עמוד:
334
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
הערות לעורכים:
אחסון מזון
דינוג
הדרים
טיפול לאחר הקטיף
טנג'ור (מכלוא של תפוז X מנדרינה)
מורקוט (מנדרינה מצויה)
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59892
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/06/2022 10:19
אולי יעניין אותך גם
Effects of gamma-irradiation mutagenesis for induction of seedlessness, on the quality of mandarin fruit
פרסום מדעי
קראו עוד
השפעת אזור הגידול, הכנה, מועד הקטיף, דינוג הפרי וטמפרטורת האחסנה על איכות מורקוט לאחר קטיפתו
מסמך מורשת
קראו עוד
Postharvest Ethanol Buildup and Off-flavor in `Murcott' Tangerine Fruits
פרסום מדעי
קראו עוד
Storage temperature, duration and wax coating on the keeping quality of 'Nova' mandarin
פרסום מדעי
קראו עוד
הדינוג ב'מורקוט' - האם הוא פוגע בטעם הפרי?
פרסום מקצועי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
השפעת הדינוג בדונג טבעי על האיכות של מורקוט לאחר הקטיף
51
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם