נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
התפתחות נוקסנים בשמוטי לאחר הקטיף והשימוש בבטנות Xtend להפחתתם: א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח 98/99
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
מחבר :
אהרוני, נחמיה
;
.
כהן, אליהו
;
.
לוי, עזרי
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
מחברים נוספים:
כרך :
54 (2)
שנה:
2000
מקור הפרסום :
עלון הנוטע
מאגר מידע:
יחידה:
המחלקה לחקר תוצרת חקלאית לאחר הקטיף
מעמוד:
77
עד עמוד:
80
(
סהכ עמודים:
4
)
קישור לפרסום :
סוג חומר:
פרסום מקצועי
;
.
קבצים קשורים :
קישור לקובץ;
תקציר:
הערות:
"נוקסן" הוא פחתת (חסר) מתפתח בקליפת פרי הדר לאחר הקטיף
הערות לעורכים:
אחסון מזון
טיפול לאחר הקטיף
פיזיולוגיה לאחר הקטיף
שמוטי (תפוז)
תפוז
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה:
59902
עודכן לאחרונה:
12/07/2022 16:55
תאריך יצירה:
26/06/2022 14:05
אולי יעניין אותך גם
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור צבע הקליפה במנדרינה 'נובה-סנטינה' ע"י הבחלה
פרסום מקצועי
קראו עוד
שיפור הצבע באשכולית אדומה סן רייז ובתפוזי טבורי וושינגטון
פרסום מקצועי
קראו עוד
היעילות של MYCLOBUTANIL במניעת התפתחות ריקבון עובש בפרי הדר לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מקצועי
התפתחות נוקסנים בשמוטי לאחר הקטיף והשימוש בבטנות Xtend להפחתתם: א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח 98/99
54 (2)
"נוקסן" הוא פחתת (חסר) מתפתח בקליפת פרי הדר לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
אולי יעניין אותך גם