נגישות
תפריט נגישות
א
א
א
א
ניגודיות עדינה
ניגודיות גבוהה
מונוכרום
הדגשת קישורים
חסימת אנימציה
פונט קריא
סגור
איפוס הגדרות נגישות
להורדת מודול נגישות חינם
שלום
Guest
יציאה
כניסה
פריט חדש
עמוד הבית
מועדפים
חיפושים שמורים
מפתח ערכים
חיפוש מתקדם
עברית
מדריך מקוצר למשתמש
מדריך מפורט למשתמש
חיפוש מתקדם
תחביר
חפש...
הספר "אוצר וולקני"
אודות
תנאי שימוש
ניהול
קהילה:
אסיף מאגר המחקר החקלאי
פותח על ידי קלירמאש פתרונות בע"מ -
השפעת אריזות שונות על האיכות ושמירת הצבע הירוק בפומלית, סימולציה לתנאי משלוח הפרי ליפן
חזרה לחיפוש
לפריט הקודם
לפריט הבא
שנה:
1999
מקור הפרסום :
מחברים :
אהרוני, נחמיה
;
.
כהן, אליהו
;
.
שלום, יבין
;
.
שפירא, בוריס
;
.
כרך :
מחברים נוספים:
מנחים :
מעמוד:
0
עד עמוד:
0
(
סהכ עמודים:
1
)
קישור לפרסום :
השפעת אריזות שונות על האיכות ושמירת הצבע הירוק בפומלית, סימולציה לתנאי משלוח הפרי ליפן
תקציר:
הערות:
דו"ח מוגש לאגר' אסף שכנאי, המחלקה לטיפול בפרי קטוף, תנופורט יצוא בע"מ.
קבצים קשורים :
אחסון מזון
אריזה
הובלה
יפן (מקום)
פומלית (הכלאה בין פומלו ואשכולית)
צבע (בוטניקה)
עוד תגיות
תוכן קשור
פרטים נוספים
מזהה עצם דיגיטלי :
מס' מאמר:
0
שיוך:
מאגר מידע:
סוג חומר:
דין וחשבון
;
.
שפה:
עברית
הערות לעורכים:
מזהה:
60161
עודכן לאחרונה:
05/07/2022 08:30
תאריך יצירה:
05/07/2022 08:29
אולי יעניין אותך גם
שמירה על איכות הטעם ב'וינולה' לאחר הקטיף, במשלוח, אחסון וחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
התנהגות מנדרינה 'אור' לעומת 'אורה' לאחר הקטיף
פרסום מקצועי
קראו עוד
הכרת מנדרינה 'נקטר' באחסון ובחיי-מדף
פרסום מקצועי
קראו עוד
התפתחות נוקסנים בשמוטי לאחר הקטיף והשימוש בבטנות Xtend להפחתתם: א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח 98/99
פרסום מקצועי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend להפחתת התפתחות נוקסן בשמוטי לאחר הקטיף. א. ניסויים מעבדתיים; ב. ניסויי ליווי משלוח
פרסום מדעי
קראו עוד
השימוש בבטנות Xtend TM להפחתת טעם הלוואי במורקוט ופירוק החומצה באורה לאחר הקטיף
פרסום מדעי
קראו עוד
פרסום מדעי
השפעת אריזות שונות על האיכות ושמירת הצבע הירוק בפומלית, סימולציה לתנאי משלוח הפרי ליפן
דו"ח מוגש לאגר' אסף שכנאי, המחלקה לטיפול בפרי קטוף, תנופורט יצוא בע"מ.
פרסום מדעי
אולי יעניין אותך גם